En trygg och utvecklande arbetsplats

Våra medarbetare är vår främsta tillgång. De utgör basen i hela vår verksamhet – utan dem inget MZ Bygg, helt enkelt.

MZ Bygg kan erbjuda en trygg och utvecklande arbetsplats. Vi har sedan starten 2003 varit ett stabilt och kontinuerligt växande företag, som tänker långsiktigt och hållbart när det gäller såväl verksamhet som kunder och medarbetare. Vi har en låg personalomsättning och högsta kreditvärdighet med AAA.

Hos oss är en rak kommunikation och korta beslutsvägar en självklarhet. Vi strävar efter en platt organisation där allas åsikter är lika viktiga och vill inte låta några onödiga hierarkier påverka detta. Ärlighet, transparens och respekt är viktiga ledord i både vår externa och interna verksamhet.

Alla medarbetare har en individuell utvecklingsplan. I denna ingår allt från ledarskapsutbildning till praktiska utbildningar som skylift-körning. Via vårt avtal med Previa erbjuder vi företagshälsovård och regelbundna hälsokontroller. Alla anställda får också ett friskvårdsbidrag att använda efter eget intresse.

Ett av våra mest angenäma problem är att vi ständigt växer och utvecklar vår verksamhet – och därför har ett stort behov av fler medarbetare. Du är alltid välkommen att söka till oss, antingen via någon av de specifika platsannonserna nedan, eller med en spontanansökan.

Lediga tjänster

Snickare

Arbetsuppgifterna innebär huvudsakligen byggnationsarbeten inom rotprojekt t.ex ombyggnation flerfamiljshus, ombyggnation av lokaler till lägenheter, vindsvåningar och kontorsanpassningar.

Platschef

Arbetsuppgifterna innebär huvudsakligen projektplanering, inköp, ekonomiskt ansvar, ekonomiuppföljning samt dokumentation. Du medverkar vid byggmöten, träffar kunder och leverantörer.

Arbetsledare

Som arbetsledare kommer du att planera, leda och följa upp produktionen i samarbete med utsett platschef. I rollen ingår bland annat planering, styrning och samordning av egen personal och underentreprenörer.

Spontanansökan

Känner du att du har, för oss relevanta kunskaper och vill arbeta på MZ BYGG. Skicka gärna in en spontanansökan och berätta lite om dig själv.