En ny generation blir en del av MZ-familjen

Fridolf Ferner har avslutat sina studier inom Bygg- och anläggningsprogrammet och valt att utföra sin lärlingsperiod hos oss på MZ – det är vi väldigt glada över!

– Det kändes som ett självklart val för mig eftersom jag har gjort min praktik hos MZ under åren på gymnasiet. Jag kom i kontakt med företaget genom Jocke som spelat fotboll med min pappa i Dalarna förr.

Hur skulle du beskriva din första tid hos oss?
– Jag trivs väldigt bra här! Alla är snälla och jag känner mig välkomnad. Under min praktik och första tid som lärling har jag fått vara med på flera olika projekt. MZ är ett jättebra företag! Jag gillar att vi har pizzaluncher, grillningar och gör annat tillsammans. Det är roligt att få tillfällen att träffa alla!

Berätta mer om projekten!
– Nu är jag på Kv. Kassören och jobbar ihop med Sylvester mest, men även Tommy är på plats nu. Här har jag fått regla och sätta upp väggar. Men även byggt formar till badrummen. Tidigare var jag på Ryttargatan 4 och Bergklippan 1. Det är varierande jobb och det är mixen som gör det extra roligt.

Daniel, du som är platschef på Kv. Kassören – berätta hur det är att ha lärlingar på plats!
– Det är roligt att få skola in en ny generation till MZ-familjen. Det är viktigt för oss att våra nya yngre förmågor får med sig en bra lärlingsperiod, på så sätt är vi med och bidrar till branschens utveckling.