MZ Bygg logo
Wåhlin Fastigheter i väletablerat samarbete med MZ Bygg: “Lyhördhet är av största vikt”

Wåhlin Fastigheter är ett av Stockholms större privatägda fastighetsföretag och de värdesätter god kommunikation, hög kvalitet och långsiktighet. För att detta ska uppnås i alla led krävs en trygg samarbetspartner med gedigen erfarenhet och liknande värderingar. Detta uppfylls i samarbetet med MZ Bygg.

Idag äger och förvaltar de som fastighetsföretag cirka 3 500 lägenheter, 200 lokaler och ett antal garage- och parkeringsplatser. Detta ställer höga krav på långsiktighet inom såväl produktion som samarbete. MZ Bygg har arbetat tillsammans med Wåhlin Fastigheter i sju år, vilket har resulterat i en grundad relation med god dialog. 

Beställarens slutresultat i fokus 

Joakim Ångström arbetar som projektledare på Wåhlin Fastigheter och understryker att lyhördheten hos MZ Bygg är en av anledningarna till att samarbetet fortsätter att fungera väl. 

– MZ har alltid kunden i fokus och är måna om att uppnå ett så bra slutresultat som möjligt i alla våra projekt. De är snabba på att fånga upp eventuella frågetecken för att projektet ska fortlöpa enligt tidsplan, berättar Joakim. 

Ett handslag är ett handslag

Nyproduktionen Ståthållaren i Danderyds kommun och totalrenoveringen av två hyreshus i Bagarmossen är två av många gemensamma projekt. Samtliga ställer krav på bred kompetens och noggrannhet. 

– Som beställare är det viktigt att känna sig trygg. Entreprenören behöver en förståelse för kvalitet i alla led och det anser jag att MZ uppfyller. De delar våra värderingar och är proffsiga i sitt utförande, avslutar Joakim Ångström.