MZ Bygg logo
MZ Bygg ingår ramavtal med Delagott

Samarbetet mellan MZ Bygg och Delagott Förvaltning har pågått sedan flera år tillbaka och nu stärks det ytterligare genom tecknandet av ett ramavtal inom ROT- och serviceprojekt. Delagott är ett väletablerat företag som arbetar med fastighetsförvaltning, med ett bestånd på 13 000 lägenheter över hela Stockholm. Vi på MZ är stolta och glada över förtroendet och ser fram emot kommande projekt.

Som en del i att utveckla våra servicetjänster tillsattes Martin Vangbo som platschef för serviceavdelningen hösten 2022. Med en närvarande platschef skapas en naturlig kontakt gentemot våra beställare, underentreprenörer och snickare. God kommunikation och lyckade leveranser är två faktorer till det utökade samarbetet.

– Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Delagott och detta ramavtal kommer att bidra till fördelar för alla inblandade, bland annat med täta och snabba kontaktvägar. Vi har vässat hela vår kedja inom service där vi både sköter vår eftermarknad och tar hand om stora som små serviceärenden åt våra beställare. Jag ansvarar för struktur, planering och kommunikation genom att finnas nära till hands som kontaktperson. Samtidigt har vi flexibla, duktiga och serviceinriktade snickare som levererar på plats, så vi är ett bra team!