“Det känns tryggt att komma till jobbet”

Praktikplats blev fast anställning

Snickaren Reza Akbari känner sig redan som en del av MZ Bygg-familjen. En praktikplats på 1 års tid gav honom en heltidsanställning på bolaget – som han väljer att beskriva som en trygg och rolig arbetsplats.

– Jag trivs väldigt bra. Jag har lärt mig mycket och mina arbetsuppgifter är alltid omväxlande och roliga. Det bästa är att få se slutresultatet efter ett långt bygge, berättar Reza.

Just nu befinner han sig på projektet Ryttargatan 4 i Solna där en omfattande renovering av ett flerbostadshus äger rum. Tillsammans med HSB Stockholm projekterar MZ Bygg fram allt från start till mål.

Växande gemenskap
Under sin tid på företaget har han snabbt blivit en del av gemenskapen och han fortsätter att utvecklas i sin roll som snickare genom de projekt han är en del av.

– Det känns tryggt att komma till jobbet. Det finns en avslappnad inställning bland både chefer och kollegor. Om jag jämför med tidigare jobb har jag fått många fler vänner här. Alla är inkluderade och man ges frihet under ansvar, avslutar Reza.